• Imagine it

  • Create it

  • Feel it

  • SMACK it

  • Imagine it

  • Create it

  • Feel it

  • SMACK it

SMACK it Creations heeft dé oplossing voor kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een partner in het bouwen van een succesvolle websites, het ontwikkelen van sprekende logo's  en herkenbare bedrijfsbranding.

SMACK it Creations heeft dé oplossing voor kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een partner in het bouwen van een succesvolle websites, het ontwikkelen van sprekende logo's  en herkenbare bedrijfsbranding.

Sucesvolle

Websites


Responsive design, SEO, Google Analytics, Social sharing, modals , SEF, onepage design.... iedereen die zich verdiept heeft in het bouwen van een nieuwe website leest en hoort van alles. Maar hoe zit het nu echt, wat is specifiek voor jou van belang. Ik weet het, ik geef je advies, uitleg en bespreek de mogelijkheden die voor jou van belang zijn. Een website bouwen doen we samen

Sprekende

Logo's


Een logo vertelt een verhaal en spreekt een specifieke doelgroep aan. Ik schenk wat koffie in en jij vertelt jouw verhaal. Ik kan als geen ander jouw verhaal omzetten in een beeldmerk die de trots van jouw bedrijf weerspiegelt. Lukt dat niet, dan betaal je niets aan ontwerpkosten!

Herkenbare

Branding


Veel mensen denken dat branding gaat om logo’s, huisstijlen, adverteren en marketing, maar er komt veel meer bij kijken. De betekenis van branding voor bedrijven gaat om het omzetten van de waarden van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Zowel offline als online.

Wat SMACK it uniek maakt

Ik doe wat ik beloof, mét een stapje extra. Zonder je voor elke vraag een factuur te sturen want dat hebben we niet zo afgesproken. Duidelijkheid en verantwoordelijkheid nemen. Dat is waar ik voor sta. Door mijn klanten word ik het meest gewaardeerd voor de duidelijke manier van werken. Geen valse beloftes, altijd bereikbaar, snel en oplossingsgericht denken.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekeken? Bel me, en we maken een afspraak voor een kopje koffie of thee.

Pieter Bos, Eigenaar SMACK it CREATIONS

het SMACK it Creations Blog: jouw bron van inspiratie en tips.

Bijna 24/7 ben ik met mijn werk bezig. Niet omdat ik teveel werk aanneem maar vooral omdat ik mijn werk heel leuk vind. Ik kom dan wel eens wat tegen, iets wat voor mijn klanten interessant kan zijn. Dan houd ik dat natuurlijk niet voor mijzelf. Maar dan deel ik dat hier. Dan heb je er wat aan!

Testimonials & Google Reviews

Review Dimitri Hoek
21 oktober

Dimitri Hoek

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.
1 december

Darryl Verbond

Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
Review Steffen van der Pol
01 augustus

Steffen van der Pol

Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.
Review Niels Commandeur
03 april

Niels Commandeur

Het was een zeer fijne samenwerking met Pieter. Hij dacht heel erg mee en maakte uiteindelijk een mooie website! Pieter was altijd goed te bereiken en handelde erg snel met antwoorden, oplossingen, etc. Een uur nadat de website online stond kwam de eerste aanmelding al binnen!
Review Joshua Agteres
23 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
14 april

Mylene Duivesteijn

In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!
Review Hans Bödecker
04 december

Hans Bödecker

Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)
17 januari

Bastiaan Govers

SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.
17 november

Ingrid van Ophem

SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.
20 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
23 maart

Fieke Houweling

De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
Review Sietse Dorland
24 november

Sietse Dorland

1 Augustus

Annemarie Kramer

Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.
Review Mylene Duijvestein
13 februari

Mylene Duijvestein

geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
Review Ingmar Dekker
16 augustus

Ingmar Dekker

SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
4 januari

Coline Elbertsen

SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.
1 Augustus

Mark van der Jagt

Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
Review Ingrid van Ophem
17 mei

Ingrid van Ophem

Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
Review M.J. Kosterink
24 november

M.J. Kosterink

Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
Logo smackitcreations
Westlander 63
2675 RM Honselersdijk
+31 6 555 432 41
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW: NL002066431B04

5.0 /5.0 ★ ★ ★ ★ ★ | Google Reviews

SMACK it® is a registered trademark of Pieter Bos filed at BBIE nr: # 0926825

© 2 0 2 3  S M A C K   i t   C R E A T I O N S   A l l   R i g h t s   R e s e r v e d

Tijd voor een kopje koffie?

Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

neem contact op