Skip to main content

Imagine it

Create it

Feel it

SMACK it

Imagine it

Create it

Feel it

SMACK it

SMACK it Creations heeft dé oplossing voor kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een partner in het bouwen van een succesvolle websites, het ontwikkelen van sprekende logo's  en herkenbare bedrijfsbranding.

SMACK it Creations heeft dé oplossing voor kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een partner in het bouwen van een succesvolle websites, het ontwikkelen van sprekende logo's  en herkenbare bedrijfsbranding.

Sucesvolle

Websites


  Responsive design, SEO, Google Analytics, Social sharing, modals , SEF, onepage design.... iedereen die zich verdiept heeft in het bouwen van een nieuwe website leest en hoort van alles. Maar hoe zit het nu echt, wat is specifiek voor jou van belang. Ik weet het, ik geef je advies, uitleg en bespreek de mogelijkheden die voor jou van belang zijn. Een website bouwen doen we samen

  Sprekende

  Logo's


   Een logo vertelt een verhaal en spreekt een specifieke doelgroep aan. Ik schenk wat koffie in en jij vertelt jouw verhaal. Ik kan als geen ander jouw verhaal omzetten in een beeldmerk die de trots van jouw bedrijf weerspiegelt. Lukt dat niet, dan betaal je niets aan ontwerpkosten!

   Herkenbare

   Branding


    Veel mensen denken dat branding gaat om logo’s, huisstijlen, adverteren en marketing, maar er komt veel meer bij kijken. De betekenis van branding voor bedrijven gaat om het omzetten van de waarden van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Zowel offline als online.

    Wat SMACK it uniek maakt

    Ik doe wat ik beloof, mét een stapje extra. Zonder je voor elke vraag een factuur te sturen want dat hebben we niet zo afgesproken. Duidelijkheid en verantwoordelijkheid nemen. Dat is waar ik voor sta. Door mijn klanten word ik het meest gewaardeerd voor de duidelijke manier van werken. Geen valse beloftes, altijd bereikbaar, snel en oplossingsgericht denken.

    Benieuwd naar wat ik voor je kan betekeken? Bel me, en we maken een afspraak voor een kopje koffie of thee.

    Pieter Bos, Eigenaar SMACK it CREATIONS

    het SMACK it Creations Blog: jouw bron van inspiratie en tips.

    Bijna 24/7 ben ik met mijn werk bezig. Niet omdat ik teveel werk aanneem maar vooral omdat ik mijn werk heel leuk vind. Ik kom dan wel eens wat tegen, iets wat voor mijn klanten interessant kan zijn. Dan houd ik dat natuurlijk niet voor mijzelf. Maar dan deel ik dat hier. Dan heb je er wat aan!

     Tijd voor een kopje koffie?

     Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

     neem contact op