SMACK it Blog
Dit is waar een goede website aan moet voldoen
  • Home
  • Blog
  • Dit is waar een goede website aan moet voldoen

Dit is waar een goede website aan moet voldoen

Blog geschreven door Pieter op 19 mei

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Een goed ontworpen website is daarbij van cruciaal belang. Het fungeert als het virtuele visitekaartje van een bedrijf en kan het verschil maken tussen succes en mislukking in de online wereld. In dit blogartikel zullen we bespreken waar een goede website aan moet voldoen en de voordelen van het werken met YOOtheme, Smack It Creations is een officieel YOOtheme-expert en wordt aanbevolen door YOOtheme zelf voor het bouwen van de beste websites voor middelgrote en kleine bedrijven.

Responsief en gebruiksvriendelijk ontwerp

Een goede website moet een responsief ontwerp hebben dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is het van vitaal belang dat een website er op elk apparaat goed uitziet en goed functioneert. Daarnaast moet de website gebruiksvriendelijk zijn, met een intuïtieve navigatie, duidelijke call-to-action knoppen en een gestroomlijnde gebruikerservaring. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en moeiteloos door de website kunnen navigeren.

Visuele aantrekkingskracht

Een goede website trekt de aandacht van bezoekers met visuele aantrekkingskracht. Het ontwerp moet professioneel en aantrekkelijk zijn, passend bij de branding van het bedrijf. Gebruik van hoogwaardige afbeeldingen, goed gekozen kleurenschema's en aantrekkelijke typografie dragen bij aan een positieve eerste indruk. Een goed ontworpen website wekt vertrouwen bij potentiële klanten en moedigt hen aan om verder te verkennen.

Geoptimaliseerde inhoud

De inhoud van een website moet duidelijk, boeiend en relevant zijn voor de doelgroep. Goede webinhoud omvat heldere en beknopte beschrijvingen van producten of diensten, overtuigende oproepen tot actie en informatieve blogposts of artikelen. Daarnaast is het van belang dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dit helpt om de website hoger te laten ranken in zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid en het verkeer naar de website toenemen.

Snelle laadtijd

Bezoekers hebben weinig geduld als het gaat om langzame laadtijden. Een goede website laadt snel, bij voorkeur binnen enkele seconden. Een snelle laadtijd verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar is ook een belangrijke factor voor zoekmachines bij het rangschikken van websites. Het optimaliseren van afbeeldingen, het minimaliseren van code en het gebruik van caching zijn enkele manieren om de laadtijd te verbeteren.

 

Interesse? Bekijk wat ik voor je kan doen!

 

Pieter Bos
Eigenaar SMACK it Creations

Deel dit artikel

Vorige Blog

Afbeeldingen verkleinen. Hoe Wat en Waarom

23 februari
Waarom moet je afbeeldingen verkleinen Daarom eerst: Waarom is het belangrijk dat je je fotos verkleint en niet zomaar je fotos van je camera direct op je site upload. Er zijn verschillende redenen waarom het verkleinen van afbeeldingen belangrijk is wanneer je ze op een website gebruikt: Snellere laadtijden: Grotere afbeeldingen vereisen meer tijd om te laden, wat de laadtijd van een website kan vertragen. Als gevolg daarvan kunnen bezoekers gefrustreerd raken en ervoor kiezen om de we...

Testimonials & Google Reviews

Review Niels Commandeur
03 april

Niels Commandeur

Het was een zeer fijne samenwerking met Pieter. Hij dacht heel erg mee en maakte uiteindelijk een mooie website! Pieter was altijd goed te bereiken en handelde erg snel met antwoorden, oplossingen, etc. Een uur nadat de website online stond kwam de eerste aanmelding al binnen!
Review Joshua Agteres
23 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
17 november

Ingrid van Ophem

SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.
Review Ingmar Dekker
16 augustus

Ingmar Dekker

SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
Review Sietse Dorland
24 november

Sietse Dorland

23 maart

Fieke Houweling

De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
Review Ingrid van Ophem
17 mei

Ingrid van Ophem

Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
1 Augustus

Mark van der Jagt

Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
Review Steffen van der Pol
01 augustus

Steffen van der Pol

Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.
Review Dimitri Hoek
21 oktober

Dimitri Hoek

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.
1 Augustus

Annemarie Kramer

Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.
17 januari

Bastiaan Govers

SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.
Review Hans Bödecker
04 december

Hans Bödecker

Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)
20 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
Review M.J. Kosterink
24 november

M.J. Kosterink

Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
14 april

Mylene Duivesteijn

In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!
4 januari

Coline Elbertsen

SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.
1 december

Darryl Verbond

Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
Review Mylene Duijvestein
13 februari

Mylene Duijvestein

geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
Logo smackitcreations
Westlander 63
2675 RM Honselersdijk
+31 6 555 432 41
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW: NL002066431B04

5.0 /5.0 ★ ★ ★ ★ ★ | Google Reviews

SMACK it® is a registered trademark of Pieter Bos filed at BBIE nr: # 0926825

© 2 0 2 3  S M A C K   i t   C R E A T I O N S   A l l   R i g h t s   R e s e r v e d