Hoe je website blijft werken
en zorg je voor blijvend succes

Een website is als een auto. Je koopt hem nieuw, tweedehands of laat hem op maat bouwen. Je koopt hem bij een dealer of bij een beunhaas.
Maar nu je er een hebt... wat nu? Een auto heeft onderhoudsbeurten nodig. De boardcomputer moet regelmatig geupdate worden en moet hij regelmatig voor de APK. Soms zijn er zelfs terugroepacties waarbij je auto direct aangepast moet worden. Dit geldt ook voor websites. Sites die nooit worden onderhouden kunnen worden gehackt, offline gaan of niet werken zoals verwacht. Maar dat gaat niet gebeuren! Ik regel het allemaal voor je, of je je website nu bij me gekocht hebt of niet!!

servicecontract voor klanten

Je hebt een site van SMACK it CREATIONS

Na de 3 maanden gratis servicecontract die je gratis krijgt bij je website ben je zelf verantwoordelijk voor je website. Maar we willen je graag ook helpen bij dit vervolg. We kunnen dit doen door middel van een servicecontract. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. Wil je bijvoorbeeld nieuwe menuitems, logos van nieuwe partners, agenda items etc. Tot maximaal 30 minuten werktijd per maand sta ik voor je klaar. Dat lijkt weinig maar voor kleine aanpassingen is dat normaal gesproken ruim voldoende. Jij kunt je dan focussen op de inhoud en de social media kanalen. Daarnaast kun je me bellen met vragen over de website. Ik verzorg alle updates van je website zodat je altijd, veilig online blijft. Ik verzorg dagelijks backups van je website en mail zodat mocht er iets gebeuren, ik altijd een backup kan terug zetten. We gaan dan met elkaar een verwerkersovereenkomst aan zodat jij ook qua privacy wetgeving helemaal goed zit.

smackit essentials!
ALLES! vanaf 375,- per jaar!

Doordat het voor jou, en vele van mijn andere klanten best wel onoverzichtelijk is en onduidelijk kan zijn wat nu wel en niet belangrijk is, leek het me goed om 1 totaal pakket te maken van de meest essentiële zaken zoals, hosting, 1 NL domeinnaam, een compleet service en onderhoudspakket en een licentie pakket van de meest essentiële onderdelen. Daarmee ben je in een keer helemaal klaar, beveiligd, up to date en voldoe je aan de AVG wetgeving.

Hosting en 1 NL domeinaam

In dit pakket zit Hosting en 1 NL domeinnaam inbegrepen!

AVG verwerkersovereenkomst (Privacy Wetgeving)
In deze verwerkersovereenkomst staat onze samenwerking en de manier van werken. Hierin garandeer ik de privacy van jouw gegevens en die van je klanten en vertel daarin mijn werkwijze, ook als het wel fout gaat. Het is een overeenkomst welke volgens de privacy wetgeving van mai 2018 voor alle bedrijven (dus ook zzpers) verplicht is. Met deze overeenkomst voldoe je aan deze wetgeving.
Mijn.smackit.nl
Als klant van SMACK it CREATIONS krijg je controle over je eigen account. In jouw account heb je een overzicht van al je facturen, downloads, contact gegevens en natuurlijk een support helpdesk.
Dagelijkse backups van mail, website en databases

Ik maak elke nacht om 03:00 uur een backup van jouw website en mail. Deze backup wordt beveiligd bewaard op onze servers. Er is van elke dag van de week een backup plus een van de eerste van de maand

Updates van alle standaard licentiesoftware (waarde € 344,- per jaar)*

Elk soort software heeft updates nodig. Ook je website. Een website bestaat uit vele soorten modules, componenten en plugins. Door wijzigingen in bijvoorbeeld browsers kunnen functies wegvallen als die niet mee wijzigen. Ontwikkelaars zijn continu bezig met het updaten, en optimaiseren van hun software. Ook kunnen nieuwe functies worden toegevoegd door updates. Denk bijvoorbeeld aan de doorbraak van WhatsApp, welke we gratis bij al onze klanten met een service contract hebben ingevoerd. Standaard lever ik licenties voor YOOtheme Pro (€ 60,-), RSFirewall (€ 49,-), Jsitemap Pro (€ 49,-)Zoolanders Essentials Pro (€ 79,-), JCHoptimize (€ 39,-), Google Structured Data (€ 29,-), AMPZ social sharing (€ 39,-)

Inhoud wijzigen
Even geen tij dom het zelf te doen? of heb je een speciaal verzoek die je wilt wijzigen? Dan doen we dat voor je zonder extra kosten in rekening te brengen. Wilje grotere aanpassingen op je website of nieuwe functies dan zal ik je hierover gratis adviseren en denk ik met je mee om het beste resultaat voor jouw situatie te behalen.
Veiligheidsupdates
Ik zorg voor een optimale veiligheidsomgeving voor je website. Er is een continue monitoring van veiligheidslekken. Bij een lek zorg ik zo spoedig mogelijk voor een oplossing. Geen zorgen voor jou, je klanten en je online aanwezigheid.
24/7 monitoring van je online bereikbaarheid

Continu wordt je website in de gaten gehouden op de online bereikbaarheid. 

SSL certificering van je domeinnamen

Een beveiligde verbinding tussen jouw website en je bezoekers is pure noodzaak. Daar zorg ik natuurlijk voor!

SSL beveiligingscertificaten
Bij bijna alle aanbieders van websites betaal je extra voor het aanmaken en verlengen van SSL certificaten. Niet bij SMACK it CREATIONS. Je website is daardoor te allen tijde verbonden met een beveiligde verbinding.
Google vindbaarheid
Ik kijk regelmatig of je site nog goed gevonden wordt. Door je website toe te voegen aan onze Google Search Console zien we exact of er fouten zijn in je website, en of er problemen zijn.
Google Busniness

Natuurlijk vermeld ik je website bij de bedrijvengids van Google.

SEO optimalisatie, beheer en controle
We zorgen dat je pagina's maximaal worden geindexeerd door Google en zorgen ook voor een optimalisatie voor jouw specifieke doelgroep. Dit is een doorlopend process en houden dat continu in de gaten.

Technische hulp voor (nog) niet klanten

Je hebt een site van een andere aanbieder maar wilt hulp of uitbreiding

Je hebt een website aangeschaft bij een andere aanbieder dan SMACK it CREATIONS. Je wilt nu wijzigingen aanbrengen aan je website maar je weet niet wat je moet doen. Je huidige webbouwer is gestopt of je bent niet tevreden over zijn of haar werk. Wij kunnen je website overbrengen in onze veilige koepel van SMACK it CREATIONS
Ik verhuis je website naar onze servers en ook de domeinaam komt in het beheersysteem van SMACK it CREATIONS. Zo creeer ik een ideale en veilige situatie waarin ik jou kan garanderen dat alles optimaal werkt.
Gehackte websites
Als je website gehackt is dan is hij vaak niet beeikbaar, of je wordt doorverwezen naar andere meestal XXX websites. Een gehackte website is nagenoeg altijd te repareren. Ik kan je daarbij helpen
Updates van al je website-software
Je website draait nog als een zonnetje, maar een APK zou niet gek zijn. Dan regel ik dat voor je! Elk soort software heeft updates nodig. Ook je website. Een website bestaat uit vele soorten modules, componenten en plugins. Door wijzigingen in bijvoorbeeld browsers kunnen functies wegvallen als die niet mee wijzigen. Ontwikkelaars zijn continu bezig met het updaten, en optimaiseren van hun software. Ook kunnen nieuwe functies worden toegevoegd door updates. Denk bijvoorbeeld aan de doorbraak van WhatsApp, welke we gratis bij al onze klanten met een service contract hebben ingevoerd.
Inhoud wijzigen
Je wilt de inhoud van je website wijzigen maar je hebt geen idee hoe?
SSL beveiligingscertificaten
Je hebt een website, maar je krijgt een melding dat hij onveilig is. Ik kan vrij simpel en tegen lage kosten je website voorzien van een SSL certificaat. Het fijne is dan dat je meteen mee deelt in de voordelen die klanten hebben van SMACK it :)
Google vindbaarheid
Is je wesbite niet, of nauwelijks vindbaar in Google? ik kan je helpen. Ik zorg voor een uistekende vindbaarheid zonder dat je dik moet investeren in advertenties.
SEO beheer en controle
We zorgen dat je pagina's maximaal worden geindexeerd door Google en zorgen ook voor een optimalisatie voor jouw specifieke doelgroep. Dit is een doorlopend process en houden dat continu in de gaten.
AVG verwerkersovereenkomst (Privacy Wetgeving)
Ik biedt geen AVG verwerkersovereenkomst voor websites die ik niet zelf heb gebouwd. Om de simpele redenen dat ik niet garant kan staan voor iemand anders zijn werk.
Veiligheidsupdates
Ik probeer zoveel mogelijk alle updates door te voeren. In de praktijk zijn we vele voorbeelden tegengekomen van websites die door hobbiisten in elkaar zijn geflanst. Ik ben een specilist en zorg dat al deze onveilige zaken worden vervangen door professionele oplossingen.

De voordelen van smack it creations

 • Tot 3 maanden na release gratis wijzigingen doorgeven
 • Dagelijkse backups van mail en website
 • Googles Re-Captcha ter beveiligng van je formulieren
 • RS firewall voor de beste beveiliging tegen hackers
 • Met RS Form bouwen we elk gewenst formulier
 • Elke website wordt voorzien van SSL certificaten voor een beveiligde verbinding
 • Naadloze integratie van Mailchimp
 • Implementatie van Google Analytics & Tagmanager
 • Jouw site delen via Whatsapp, Facebook, en elk andere social media kanaal beschikbaar
 • Eigen domeinhosting en eigen VPS servers, je hebt voor al je online benodigdheden dus maar 1 partner

Ik ben een full-service internet en vormgevingsbureau. Ik bouw websites, webshops, en crowdfundingplatforms. We maken logo's, beeldmerken en huisstijlen.
 • Leehove 117D
  2678 MB
  De Lier

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • BTW: NL002066431B04

© 2019 SMACK it CREATIONS All Rights Reserved

0
Shares