Skip to main content
  • FAQ

Responsive design, SEO, Google Analytics, Social sharing, modals , SEF, onepage design, Service contract wel of niet.. Help! Met de FAQ heb jij een mooi overzicht! stata je vraag er niet bij?
Wat koste een website ongeveer?
Wat kost een huis? Wat kost een auto? Alles is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden die er zijn. Daarom plaats ik bewust geen prijzen op onze website. Het kan je een volledig verkeerd beeld geven omdat de mogelijkheden en wensen voor iedereen anders zijn. Laten we dus eerst eens gaan praten
Is mijn site met SSL beveiligd?
Ja, wij zorgen voor een volledige beveiligde verbining via Socket Secure Layer. Bij ons betaal je geen extra kosten voor SSL.
Ik wil graag een WordPress, Drupal of Joomla site
Dat kan, wij bouwen al onze websites in WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, Drupal of Blogger. Elk platform heeft zijn eigen voor en nadelen. Pas als we werten wat je precies wilt kunnen we kiezen voor een systeem.
Hoe lang duurt het om een website klaar te hebben.
Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 6 weken.
Ik wil wel een site maar ik wil er niets aan doen.
Wij bouwen succesvolle websites en succes kunnen we eigenlijk alleen samen behalen. Wij zorgen dat je alle tools hebt om dat succes te behalen maar daar hebben we echt jouw hulp bij nodig. We kunnen bepaald werk uit je handen nemen maar niet alles. Wij hebben namelijk ook andere klanten die graag net als jij succes willen halen. Geen enkele website is zonder inzet een succes geworden.
Ik heb totaal geen verstand van internet en websites
Dat geeft niets. Wij zorgen dat je genoeg kennis in huis hebt om het juiste te doen met je website. We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Is mijn site Responsive?
Al onze sites zijn 100% responsive en dus goed werkbaar op pc, laptop, tablet en telefoon.
Hoe is het met foto's op mijn website? regelen jullie die?
Wij zorgen dat je alle info krijgt om goede, rechtenvrije afbeeldingen toe te voegen op je website. Voeg nooit afbeeldingen aan je website toe waarvan je de afkomst niet weet. Dit kan resulteren in bijzonder hoge boetes.
Hoe zit het met de AVG privacy regeling?
Als je bij ons een website aanschaft dan zorgen wij voor een verwerkersovereenkomst. Hierin staat exact vermeld wat wij hebben gedaan en doen om alle gegevens van jouw klanten veilig op te slaan en te bewaren en voldoe jij aan de wettelijke verplichtingen.
Krijg ik ook email?
Ja, wij verzorgen je emailboxen. Ook je email wordt verzonden via onze SSL beveiligde verbindingen.
Kan ik ook gebruik maken van Google Analytics?
Ja, Google analytics, Google Tags, Mailchimp, eigenlijk kunnen we alles inbouwen wat jij wilt.
Is SMACK it Essentials Onderhouds contract nu wel verstandig?
Een website is net als een auto. Je moet regelmatig even een APK doen, een filtertje vervangen en je ruitenvloeistof laten vullen. Net als bij je auto kun je met je website kiezen voor een onderhoudscontract, of je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Is een onderhoudscontract verplicht? Nee hoor, net als met je auto zou je theoretisch heel lang kunnen rijden zonder een garage te bezoeken. Is het verstandig een servicecontract af te sluiten? Ik denk van wel. Zeker als je een nieuwe website hebt. Ik heb voor mijn klanten die bij mij een website hebben laten bouwen een pakket samen gesteld waar alles in zit. Ik heb er nog een mooi naampje aan gegeven ook “Smack it Essentials” De meeste van mijn klanten hebben dan ook bij mij een servicecontract.
is 399 niet veel voor een onderhoudscontract?
Als je een professionele uitstraling wilt hebben en je wilt juist dat stapje hoger dan kan dat niet zonder kosten te maken. Je website is gebouwd met puur 1e klas plugins. Je hosting en domeinnaam is inclusief. Stel je hebt een beetje hulp nodig, dan betaal je zonder een contract het reguliere uurtarief. Stel je website gaat om wat voor reden kapot, heb je dan een backup? Reken de kosten van alle licenties uit je website en je zult begrijpen dat 399,- per jaar echt een hele goede deal is.
Mag ik ook zelf het onderhoud doen?
Ja. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de backups, de licenties, updates, beveiliging en AVG wetgeving. Je kunt me altijd vragen om hulp, ik reken dan het reguliere tarief.

Tijd voor een kopje koffie?

Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

neem contact op