Skip to main content

Websites

Websites van smackitcreations zijn dé perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele online aanwezigheid. Door de unieke aanpak, met aandacht voor doelen, doelgroep en een heldere structuur, zorgt smackitcreations ervoor dat jouw website gemakkelijk te begrijpen en goed te vinden is voor jouw doelgroep.

Altijd op maat gemaakt

Websites van SMACK it zijn handwerk en gebouwd specifiek voor jou, in jouw stijl, jouw kleuren en jouw wensen. 

Doordacht en doelgericht

Elke website is gebouwd met een visie en gericht op jouw specifieke doelgroep. We kunnen je site bijvoorbeeld een specifieke klantengroep in Webdesign !

Zelf simpel bij te werken

Je site bijwerken is vanaf heden simpeler dan het typen van een Word document. Je beschikt over alle mogelijke tools en bent 100% in control.

Uitstekend vindbaar

Jouw website wordt voorzien van de laatste technieken om een zo hoog mogelijek ranking te halen in de zoekmachnines, zonder extra advertentiekosten.

Responsive en Super snel

Elke site van SMACK it is geoptimaliseerd voor alle soorten beeldschermen (responsive) en haalt de hoogst mogelijke score op elke snelheid en laadtest.

De hoogte kwaliteit plugins

SMACK it verzorgt jouw eigen licenties van de beste firewall, optimalisatie en builder plugins.

SMACK it bouwt In
6 duidelijke stappen
jouw nieuwe website!

Lees hier hoe we het samen gaan aanpakken!

STAP 1

Doelbepaling
Deze eerste fase van het ontwikkelen van een website kan je nu al starten. Stel jezelf de vraag: "Wat wil ik met mijn website bereiken, wat is het hoofddoel van mijn website". Wil je iets verkopen, wil je informatie geven, of wordt je website een verlengstukje van je visitekaartje. Heb je speciale focus op Webdesign ? Probeer je doel zo duidelijk mogelijk te krijgen. Hoe duidelijker het doel des te beter het resultaat van je website.

STAP 2

Vaststelling
Zodra je je doel van je website hebt vastgesteld maak je een moodboard of lijstje van alles wat je op je website wilt hebben. Contactformulieren, agendas, fotogallerijen, sliders, video's betaalsysteem, maar ook kleuren en vormen. Wil je lokaal focussen op Webdesign ? Zoek dan lokale fotografen en schrijvers. Kijk bij je concurrenten wat en hoe ze dingen doen. Doe ook inspiratie op bij grote bedrijven. Zoek naar wat jij mooi vindt en wat jij een fijne workflow vindt voor jouw nieuwe website. Maak een lijst van al je wensen, ook als je denkt dat dat volstrekt onhaalbaar is. Regelmatig krijg ik klanten met een voor hen "onhaalbare wens" die ik in 3 klikken kan integreren. Dus zet vooral alles op je lijstje.

STAP 3

Afspraak &
Offerte
Heb je fase 1 en 2 af of heb je meer hulp hierbij nodig? Dan maken we een afspraak om alles te bespreken. Jij vertelt je wensen met behulp van je moodboard en wensenlijst en ik leg je alle mogelijkheden uit. In deze fase krijgen we een duidelijk beeld van alle wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op waarin we alle opties en kosten 100% duidelijk naar je gepresenteerd worden. Geen kleine lettertjes, geen verborgen prijzen of verplichtingen. Een duidelijk en eerlijk verhaal. Jij maakt een keuze en ik blijf je hierin adviseren als dat nodig is.

STAP 4

De bouw
Na een akkoord van jouw kant gaan we samen bouwen aan je nieuwe website. De eerste stap zet ik: ik maak het framewerk van je nieuwe website op basis van al je wensen uit fase 1 en 2. Ik vul je website met voorbeeld-teksten en afbeeldingen zodat je een uitstekend beeld krijgt van wat er mogelijk is. Ik bouw al jouw wensen zoveel mogelijk in. Meestal na een week of 3 a 4 is het definitieve voorstel van je website klaar. Normaal gesproken heb je dan al 85% van je website. Dit voorstel bespreken we en passen we aan naar jouw wensen. Jij stort je vervolgens op de inhoud van je website. Jij vervangt ondertussen direct op de website de voorsbeeld teksten in jouw echte teksten. Ben je geen tekstschrijver? er zijn genoeg hulpmiddelen die we kunnen inzetten om de juiste teksten op de juitste plekken te krijgen. Zo werken we samen naar een schitterend eindresultaat. In deze fase bouw ik ook de techniek achter SEF & SEO-optimalisation (zoekmachine optimalisatie)

STAP 5

Online!
Als we alles hebben gevuld en hebben getest gaat je nieuwe website na jouw goedkeuring online. Ik blijf nog 3 maanden na release je website op de voet volgen en fine-tunen. Ik voeg je toe aan Google, ik controleer de vindbaarheid in de oekmachines en stuur waarnodig bij. Je kunt me vragen stellen, kleine wijzigingen doorgeven en zelf mee bouwen aan je online aanwezigheid. Samen zorgen we dat jouw website een succes gaat worden, in Honselersdijk en ver daar buiten.

STAP 6

Doorpakken
Als je website 3 maanden online is, en alles is naar wens, je bent goed vindbaar en je weet hoe je je website zelf kunt bijhouden zetten we een streep onder de ontwikkeling en is dit project afgerond. In principe ben je dan zonder enige verplichtingen eigenaar van je website. Een nieuwe website is net als een nieuwe auto, het is verstandig om onderhoud, updates en backups uit te voeren. Heb je daar geen verstand van? Geen probleem! Ik bied voor alle websites die ik zelf heb gebouwd SMACK it Essentials aan, waarin ik tegen een keurig tarief je 1 compleet pakket aanbied van backups, updates, licenties, hosting, domeinnaam, helpdesk en een AVG verwerkersovereenkomst.
Website laten maken Webdesign

SMACK It Creations is een webdesign- en ontwikkelingsbedrijf dat hoogwaardige websites creëert voor een breed scala aan klanten die verspreid zijn over heel nederland en ver daar buiten. De websites van SMACK it zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk en technisch van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige website nodig heeft of een groot bedrijf dat een complexe online winkel moet ontwikkelen, SMACK it heeft de expertise om in 6 stappen aan al jouw behoeften te voldoen.

Website bouwer uit Webdesign

Jouw nieuwe website

wordt standaard voorzien van vele 1st class plugins

Website plugins
Website plugins
Website plugins
Waar je bij veel van mijn concurrenten websitebouwers in Webdesign extra moet betalen voor features als beveiligde SSL verbindingen, Mailchimp integratie, Google Maps, Analytics en goede firewalls worden al mijn sites standaard geleverd met alle features waarmee je direct online kunt. Gewoon om de simpele reden dat SMACK it jou geen rommel wil verkopen.

Heb je specifieke wensen? wil je een online agenda, boekingssysteem, ingebouwd facturatiesysteem, crowdfundingplatform, inschijfsysteem alles is mogelijk!

Wat de klanten van
SMACK it vinden

Gemiddelde score van SMACK it is 5 uit 5!
Testimonials & Google Reviews

logoNrgradio
logoFacelessons
logoSsnh
logoEmiliesfriends
logoMib2
Review Stephanie Van Der Gulik

Stephanie Van Der Gulik

Dankzij Pieter hebben we een mooie nieuwe website.
Review Niels Commandeur

Niels Commandeur

Het was een zeer fijne samenwerking met Pieter. Hij dacht heel erg mee en maakte uiteindelijk een mooie website! Pieter was altijd goed te bereiken en handelde erg snel met antwoorden, oplossingen, etc. Een uur nadat de website online stond kwam de eerste aanmelding al binnen!
Review Joshua Agteres

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!

Mark van der Jagt

Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
Review Dimitri Hoek

Dimitri Hoek

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.

Darryl Verbond

Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
Review Ingmar Dekker

Ingmar Dekker

SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
Review Steffen van der Pol

Steffen van der Pol

Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.

Ingrid van Ophem

SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.

Coline Elbertsen

SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.

Mylene Duivesteijn

In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!

Bastiaan Govers

SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.

Annemarie Kramer

Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
Review Mylene Duijvestein

Mylene Duijvestein

geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
Review Ingrid van Ophem

Ingrid van Ophem

Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
Review M.J. Kosterink

M.J. Kosterink

Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
Review Hans Bödecker

Hans Bödecker

Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)

Fieke Houweling

De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
Review Sietse Dorland

Sietse Dorland

Review maher Osme

maher Osme

De allerbeste begeleider ooit!!!

Voorbeelden van websites

Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
Professionele websites
  Postadres:
  Westlander 63
  2675 RM HONSELERSDIJK

  IBAN NL82 RABO 0107 9225 25
  KvK: 57531544
  BTW: NL002066431B04

  Samenwerken??

  Stuur gerust een berichtje dan maken we een afspraak waar jij kunt vertellen wat je wilt en dan vertel ik wat SMACk it voor jou kan doen.

  De logos van smack it creations

  Naast het bouwen van websites ontwerpt SMACK it opvallende logos en huisstijlen. Klanten van SMACK it komen niet alleen uit Webdesign en omgeving maar ook ver daarbuiten. Van Sydney tot de Lier en van de Texel tot de Kaaiman eilanden. De klanten van SMACK it Creations zitten overal!
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen
  Logos en huisstijlen

  Meest gestelde vragen over websites

  Is mijn site 100% responsive?

  De site wordt gebouwd met een 100% responsive karakter. Zodat de site voor elk device goed werkt.

  We kunnen samen bepalen hoe de verschillen zijn tussen mobiel/tablet en pc views

  Kan ik mijn site volledig zelf aan te passen?
  Je website is voorzien van een 1e klas Builder. Hiermee heb je zelf volledige controle over alle content in de website. Wil je een video inbouwen? Binnen twee klikken heb je het geregeld. of het nu een fotoalbum, slider, FAQ, Grids etc etc. Alles wat je op deze pagina ziet kan je straks zelf.
  Welke plugins gebruik je?

  Ik maak geen gebruik van gratis plugins. Je site wordt gebouwd op een compleet pakket van commerciele plugins met eigen licenties. waaronder YOOtheme Pro, RSFirewall , Jsitemap Pro, Zoolanders Essentials Pro , JCHoptimize, Google Structured Data, AMPZ social sharing, Akeeba Backup

  Krijg ik echt tienduizenden stock foto's?
  Ja! In je website zit de volledige database van Unspash ingebouwd. Hierin vindt je duizenden hoge kwaliteit fotos die gemaakt zijn door professionale fotograven waar jij onbeperkt gebruik van kan maken. Zonder ingewikkelde handelingen voeg jij de mooiste fotos toe aan je site.
  Ben ik klaar voor de toekomst
  Abosuut!, Omdat ik uitsluitend hoogwaardige, commerciele plugins gebruik is je website altijd klaar voor de toekomst. Je site groeit automatisch mee met alle nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar komen. Nu en in de toekomst. Wil je volgend jaar een webshop in je site hangen? geen probleem, je website kan uitgebouwd worden met onbeperkte mogelijkheden.
  Is mijn site straks wel snel ?

  Gtmetrix.com is de grootste en meest gebruikte website performance tool ter wereld. Ik zorg voor een hoogst haalbare status. Dat houdt in dat hij volgens deze zeer gerenommeerde websitetest tool de beste score mogelijk zal halen en dus bewezen uitstekend scoort op de snelheid en programmering.

  Als ik volgend jaar wil uitbreiden kan dat?

  Wil je later meer, groter, extra features. Je website is er klaar voor. De basis die ik bouw kan oneindig worden uitgebreid. Heb je nu een webshop en wil je morgen een crowdfunding platform. Geen probleem. 

  Is mijn site te vinden in Google?

  Ik bouw een duidelijke structuur van je website met duidelijke pagina namen zodat bezoekers en zoekmachines je website optimaal begrijpen en indexeren zonder dat je daarvoor extra advertentie kosten kwijt bent.

  is mijn website gekoppeld aan mijn Google bedrijvenpagina?

  Ik voeg je website toe aan de Google Bedrijven zodat je bedrijfsgegevens en je zoekresultaten uitstekend zichtbaar zijn binnen Google. Heb je nog geen bedrijven pagina, dan maak ik er een.

  Ik zie nu dat mijn website niet veilig is, hoe zit dat?

  Als je de melding krijgt dat je websit eniet veilig is dan heb je geen geldig SSL certificaat. Ik zorg standaard voor een site die draait met een SSL secure, versleutelde verbinding tussen de gebruiker en de website zodat alle gegevens veilig bewaard en verzonden worden.

  Kan ik mijn site simpel delen op alle socials

  Je site is voor elke gebruiker simpel en snel te delen door middel van sociale icoontjes.

  Kan je mijn Instagram Stream op de site integreren

  Absoluut, alle socials zijn naadloos te integreren. maak jij een Facebook of Instagram post, dan is die direct ook te zien op je website.

  Waar wordt mijn site gehost?
  Indien gewenst verhuis ik je domeinnaam en website van naar mijn eigen secured VPS. Zo heb jij geen enkele zorg meer over onbekende kosten, onbereikbaarheid van mail en verzekerd van updates, backups en SSL secured veiligheid. Ik regel dan alles voor je. Liever op je eigen server? Natuurlijk dat kan ook!
  Wordt mijn site ook bijgewerkt en ge-update?
  Als alles klaar is heb je nog maximaal 3 maanden om kleine wijzigingen door te geven. Je kunt er dan voor kiezen om een servicecontract bij me af te sluiten. Daarin zorg ik voor de updates van alle plugins, inclusief de gebruikerslicenties. Daarnaast help ik je met kleine wijzigingen en aanvullingen van je website. Dus wil je bijvoorbeeld een andere pagina toevoegen, dingen verplaatsen, advies hebben etc. Dan kan je me te allen tijde bellen en zal ik je zonder extra factuur te sturen helpen. Daar zit een max van 30 minuten per maand aan en daar heeft tot nu toe elke klant van mij meer dan genoeg aan. Staat je website op Smackit’s hosting dan krijg je ook gratis dagelijks backups van mail en website, serveronderhoud, 99,99% bereikbaarheid (uptime) garantie, en website optimalisaties.
  Ben ik de eigenaar van de site?
  Ja!, Dat klinkt logischer dan het is. Bij vele aanbieders blijft de website eigendom van de bouwer. Bij smackitcreations.com ben je vrij om te doen met de site wat je wilt. Wil je hem verhuizen en in eigen beheer houden, Prima! het is jouw website en jij bent de baas erover!

  Tijd voor een kopje koffie?

  Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

  neem contact op