Succesvolle en Professionele
websites laten maken?

Responsive design, Google Analytics, Social sharing, modals , onepage design.... iedereen die zich verdiept heeft in het bouwen van een nieuwe website leest en hoort van alles. Maar hoe zit het nu echt, wat is specifiek voor jou van belang. Ik weet het, ik geef je advies, uitleg en bespreek de mogelijkheden die voor jou van belang zijn. Een website bouwen doen we samen!
Stap 1: Alles Begint met koffie (of thee)

Jij bepaalt

Om je nieuwe website goed vorm te kunnen geven starten we met een gesprek. Even ontspannen, een kopje koffie of kopje thee erbij. Dan vertel jij wat je graag zou willen, wat je mooi vindt en welke specifieke wensen je hebt. Ik geef je advies, en nog een bakkie en vertel je wat er allmeaal mogelijk is. Samen komen we tot een duidelijk beeld van jouw wensen en de mogelijkheden.
Stap 2: Het plan

Ons voorstel

Na ons gesprek maak ik een compleet voorstel op basis van jouw behoeften en wensen. Geen kleine lettertjes, geen verborgen prijzen of verplichtingen. Een duidelijk en eerlijk verhaal. Jij maakt een keuze en ik blijf je hierin adviseren als dat nodig is.
Stap 3: Start de motoren

Onze samenwerking

Als jij weet wat je wilt dan zet ik het voorstel om in een contract. Het contract waarin wederom duidelijk vermeld staat wat we hebben afgesproken. Ik zet dan direct de woorden om in daden en start met de bouw van de eerste beta-release. Als die klaar is krijg je van mij een goed werkend voorbeeld van je toekomstige website te zien. Jij mag hierop schieten. Wij passen net zo lang aan tot je een perfecte wesbite hebt.
Stap 4: Jouw website online

Online

Je website gaat na jouw goedkeuring online. Ik blijf nog 3 maanden na release je website op de voet volgen en fine-tunen. Je kunt me vragen stellen, kleine wijzigingen doorgeven en zelf mee bouwen aan je online aanwezigheid. Ik leg je uit hoe je dingen kunt wijzigen, toevoegen en beter maken. Samen zorgen we dat jouw website een succes gaat worden.
Stap 5: Sturen en bijsturen van content en techniek

Hoe nu verder

Na 3 maanden stopt mijn bemoeienis met je website. Je bent vanaf dan zelf verantwoordelijk voor de content, inhoud, updates, beveiliging, certificaten, licenties etc. Als je niet 100% verstand hebt van alle zaken is het de vraag of het wel verstandig is dat allemaal op je te nemen. Wij bieden je daarom altijd een servicecontract aan, waarin we tegen een keurig tarief dit alles voor je regelen. Daarnaast ben je verzekerd van een helpdesk, pas ik kleine zaken voor je aan als je daar zelf geen tijd voor hebt, en sta ik garant voor een succes van jouw website.

Al mijn websites worden standaard voorzien van vele 1st class plugins

Waar je bij vele websitebouwers extra moet betalen voor features als beveiligde verbindingen, Mailchimp, Google Maps en firewalls worden al mijn sites standaard geleverd met onderstaande features. Gewoon om de simpele reden dat ik jou geen rommel willen verkopen.

Specifieke wensen?

Naast alles wat ik standaard voor je inbouw, heb je zelf natuurlijk ook wensen. Elke wens is in te vullen. Zo heb ik voor onze klanten verschillende custom made applicaties gemaakt waaronder boekingssystemen, RSS2K2 Custom import, crowdfunding oplossingen, gebruikers databases, ticket systemen, iDEAL betalingen, facturatie systemen, etc. etc. Ik werk samen met vele gerenomeerde programmeurs, SEO speciliasten, Social Media adviseurs, Adwords specialisten etc. Daardoor is het mogelijk elke wens in te bouwen.

De voordelen van smack it creations

 • Tot 3 maanden na release gratis wijzigingen doorgeven
 • Dagelijkse backups van mail en website
 • Googles Re-Captcha ter beveiligng van je formulieren
 • RS firewall voor de beste beveiliging tegen hackers
 • Met RS Form bouwen we elk gewenst formulier
 • Elke website wordt voorzien van SSL certificaten voor een beveiligde verbinding
 • Naadloze integratie van Mailchimp
 • Implementatie van Google Analytics & Tagmanager
 • Jouw site delen via Whatsapp, Facebook, en elk andere social media kanaal beschikbaar
 • Eigen domeinhosting en eigen VPS servers, je hebt voor al je online benodigdheden dus maar 1 partner
mei 2019

Provincie Noord Holland

Elk jaar organiseert de Provincie Noord Holland een concerndag voor al haar medewerkers. Medewerkers kunnen zich exclusief inschrijven op concerndag2018.nl. Het hele systeem is customized gebouwd.

Een paar van mijn klanten

Veel gestelde vragen


Wat kost een website bij SMACK it creations
Wat kost een huis? Wat kost een auto? Alles is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden die er zijn. Daarom plaatsen we bewust geen prijzen op onze website. Het kan je een volledig verkeerd beeld geven omdat de mogelijkheden en wensen voor iedereen anders zijn. Laten we dus eerst eens gaan praten
Is mijn site met SSL beveiligd?
Ja, wij zorgen voor een volledige beveiligde verbining via Socket Secure Layer. Bij ons betaal je geen extra kosten voor SSL.
Ik wil graag een WordPress, Drupal of Joomla site
Dat kan, wij bouwen al onze websites in WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, Drupal of Blogger. Elk platform heeft zijn eigen voor en nadelen. Pas als we werten wat je precies wilt kunnen we kiezen voor een systeem.
Hoe lang duurt het om een website klaar te hebben.
Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 6 weken.
Ik wil wel een site maar ik wil er niets aan doen.
Wij bouwen succesvolle websites en succes kunnen we eigenlijk alleen samen behalen. Wij zorgen dat je alle tools hebt om dat succes te behalen maar daar hebben we echt jouw hulp bij nodig. We kunnen bepaald werk uit je handen nemen maar niet alles. Wij hebben namelijk ook andere klanten die graag net als jij succes willen halen. Geen enkele website is zonder inzet een succes geworden.
Ik heb al een website kan je die verbouwen?
Ja dat kan maar je snapt aan elke keuze zitten voors en tegens. Het beste is dit samen te bespreken en te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.
Ik heb totaal geen verstand van internet en websites
Dat geeft niets. Wij zorgen dat je genoeg kennis in huis hebt om het juiste te doen met je website. We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Is mijn site Responsive?
Al onze sites zijn 100% responsive en dus goed werkbaar op pc, laptop, tablet en telefoon.
Hoe is het met foto's op mijn website? regelen jullie die?
Wij zorgen dat je alle info krijgt om goede, rechtenvrije afbeeldingen toe te voegen op je website. Voeg nooit afbeeldingen aan je website toe waarvan je de afkomst niet weet. Dit kan resulteren in bijzonder hoge boetes.
Krijg ik ook email?
Ja, wij verzorgen je emailboxen. Ook je email wordt verzonden via onze SSL beveiligde verbindingen.
Kan ik ook gebruik maken van Google Analytics?
Ja, Google analytics, Google Tags, Mailchimp, eigenlijk kunnen we alles inbouwen wat jij wilt.

Ik ben een full-service internet en vormgevingsbureau. Ik bouw websites, webshops, en crowdfundingplatforms. We maken logo's, beeldmerken en huisstijlen.
 • Leehove 117D
  2678 MB
  De Lier

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • BTW: NL002066431B04

© 2019 SMACK it CREATIONS All Rights Reserved

0
Shares