• Websites

Websites van smackitcreations zijn dé perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele online aanwezigheid. Door de unieke aanpak, met aandacht voor doelen, doelgroep en een heldere structuur, zorgt smackitcreations ervoor dat de website gemakkelijk te begrijpen is voor bezoekers. De vormgeving is aantrekkelijk en consistent en de website is altijd responsive. Bovendien zijn alle websites SEO-geoptimaliseerd en technisch gebouwd met de allerlaatste technieken, waardoor ze goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Ja, ik wil een nieuwe website!

SMACK it Creations regelt dat graag samen met jou!


smackitcreations is een expert op het gebied van websiteontwerp. smackitcreations ontwerpt websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een goede gebruikerservaring bieden.
Door de creativiteit en technische vaardigheden weet smackitcreations elke keer weer een uniek en op maat gemaakt ontwerp te creëren. Wat smackitcreations uniek maakt, is het vermogen om de identiteit van het bedrijf te vertalen in het ontwerp. Hierdoor krijgen de websites een professionele uitstraling die precies aansluit bij de doelgroep van jouw bedrijf. De unieke websites zijn daarom een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat op zoek is naar een online aanwezigheid die eruit springt.

Ja, ik wil een website!

Jouw nieuwe website

wordt standaard voorzien van vele 1st class plugins

Waar je bij veel van mijn concurrenten websitebouwers extra moet betalen voor features als beveiligde SSL verbindingen, Mailchimp integratie, Google Maps, Analytics en goede firewalls worden al mijn sites standaard geleverd met alle features waarmee je direct online kunt. Gewoon om de simpele reden dat ik jou geen rommel willen verkopen.

Specifieke wensen?

The Sky Is The Limit!
Naast alles wat ik standaard voor je inbouw, heb je zelf natuurlijk ook wensen. Elke wens is in te vullen. Zo heb ik voor onze klanten verschillende custom made applicaties gemaakt waaronder boekingssystemen, evenementen databases, inschrijf systemen, meerdere crowdfunding oplossingen met een totale opbrengst van 3 miljoen euro, profielen websites, ticket systemen, iDEAL en andere betalingsystemen, facturatie systemen, etc. etc. Ik werk samen met vele gerenomeerde programmeurs, SEO speciliasten, Social Media adviseurs, Adwords specialisten etc. Daardoor is het mogelijk elke wens in te bouwen. You name it....

Jouw Webdesignse website is:

100% responsive

De site wordt gebouwd met een 100% responsive karakter. Zodat de site voor elk device goed werkt.

We kunnen samen bepalen hoe de verschillen zijn tussen mobiel/tablet en pc views

Volledig zelf aan te passen
Je website is voorzien van een eerste klas Builder. Hiermee heb je zelf volledige controle over alle content in de website. Wil je een video inbouwen? Binnen twee klikken heb je het geregeld. of het nu een fotoalbum, slider, FAQ, Grids etc etc. Alles wat je op deze pagina ziet kan je straks zelf.
Voorzien van eigen software licenties

Ik maak geen goedkope wordpress website met gratis plugins. Je site wordt gebouwd op een compleet pakket van commerciele plugins met eigen licenties. waaronder YOOtheme Pro, RSFirewall , Jsitemap Pro, Zoolanders Essentials Pro , JCHoptimize, Google Structured Data, AMPZ social sharing, Akeeba Backup

Compleet met tienduizenden stock fotos
In je website zit de volledige database van Unspash ingebouwd. Hierin vindt je duizenden hoge kwaliteit fotos die gemaakt zijn door professionale fotograven waar jij onbeperkt gebruik van kan maken. Zonder ingewikkelde handelingen voeg jij de mooiste fotos toe aan je site.
Klaar voor de toekomst

Omdat we uitsluitend hoogwaardige, commerciele plugins gebruiken is je website altijd klaar voor de toekomst. Je site groeit automatisch mee met alle nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar komen. Nu en in de toekomst.

Gegarandeerd goed en snel

Gtmetrix.com is de grootste en meest gebruikte website performance tool ter wereld. Ik zorg voor een hoogst haalbare status. Dat houdt in dat hij volgens deze zeer gerenommeerde websitetest tool de beste score mogelijk zal halen en dus bewezen uitstekend scoort op de snelheid en programmering.

Oneindig uitbreidbaar

Wil je later meer, groter, extra features. Je website is er klaar voor. De basis die ik bouw kan oneindig worden uitgebreid. Heb je nu een webshop en wil je morgen een crowdfunding platform. Geen probleem. 

Uitstekend te vinden

Ik bouw een duidelijke structuur van je website met duidelijke pagina namen zodat bezoekers en zoekmachines je website optimaal begrijpen en indexeren.

Gekoppeld aan je Google bedrijvenpagina

Ik voeg je website toe aan de Google Bedrijven zodat je bedrijfsgegevens en je zoekresultaten uitstekend zichtbaar zijn binnen Google.

SSL beveiligd

Ik zorg standaard voor een site die draait met een SSL secure, versleutelde verbinding tussen de gebruiker en de website zodat alle gegevens veilig bewaard en verzonden worden.

Simpel te delen op alle socials

Je site is voor elke gebruiker simpel en snel te delen door middel van sociale icoontjes.

Draait op eigen servers
Indien gewenst verhuis ik je domeinnaam en website van naar mijn eigen secured VPS. Zo heb jij geen enkele zorg meer over onbekende kosten, onbereikbaarheid van mail en verzekerd van updates, backups en SSL secured veiligheid. Ik regel dan alles voor je. Liever op je eigen server? Natuurlijk dat kan ook!
Altijd up to date
Als alles klaar is heb je nog maximaal 3 maanden om kleine wijzigingen door te geven. Je kunt er dan voor kiezen om een servicecontract bij me af te sluiten. Daarin zorg ik voor de updates van alle plugins, inclusief de gebruikerslicenties. Daarnaast help ik je met kleine wijzigingen en aanvullingen van je website. Dus wil je bijvoorbeeld een andere pagina toevoegen, dingen verplaatsen, advies hebben etc. Dan kan je me te allen tijde bellen en zal ik je zonder extra factuur te sturen helpen. Daar zit een max van 30 minuten per maand aan en daar heeft tot nu toe elke klant van mij meer dan genoeg aan. Staat je website op Smackit’s hosting dan krijg je ook gratis dagelijks backups van mail en website, serveronderhoud, 99,99% bereikbaarheid (uptime) garantie, en website optimalisaties.
Van jou!
Dat klinkt logischer dan het is. Bij vele aanbieders blijft de website eigendom van de bouwer. Bij smackitcreations.com ben je vrij om te doen met de site wat je wilt. Wil je hem verhuizen en in eigen beheer houden, Prima! het is jouw website en jij bent de baas erover!

Smack it Essentials

Exclusief voor klanten
van SMACK it

€ 699,-

€ 399,- per jaar

SMACK it Essentials is optioneel en voor niemand verplicht. Twijfel je? Lees de FAQ

Goede nazorg met
Smack it Essentials

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Wil je bijvoorbeeld nieuwe menuitems, logos van nieuwe partners, agenda items etc. Tot maximaal 30 minuten werktijd per maand sta ik voor je klaar. Dat lijkt weinig maar voor kleine aanpassingen is dat normaal gesproken ruim voldoende. Jij kunt je dan focussen op andere zaken. Daarnaast kun je me bellen met vragen over de website. Ik verzorg alle updates van je website zodat je altijd, veilig online blijft. Ik verzorg dagelijks backups van je website en mail zodat mocht er iets gebeuren, ik altijd een backup kan terug zetten. We gaan dan met elkaar een verwerkersovereenkomst aan zodat jij ook qua privacy wetgeving helemaal goed zit.

SMACK IT ESSENTIALS Premium HOSTING
SSD Opslag 5 GB • Premium dataverkeer Onbeperkt • Domeinen Onbeperkt • Gebruikers Onbeperkt • CPU 12 cores • RAM 8 GB • SLA Support • Advanced DDoS beveiliging •
SMACK IT ESSENTIALS DOMEINNAAM
Beheer van je domeinnaam waarbij SMACK it alles verzorgd; verlenging, DNS beheer, Nameserver beheer, opzegging of verhuizing.
SMACK IT ESSENTIALS LICENTIE PAKKET

Jouw nieuwe website wordt gevoed door uitsluitend de beste plugins die op dit moment beschikbaar zijn. Wij kopen deze licenties groot in en kunnen daarom jou dit complete pakket aanbieden. 

Totale waarde Licentie pakket € 551,-!

SMACK IT ESSENTIALS ONDERHOUD

Dagelijkse backups van website en databases • Updates van het Joomla CMS • SSL certificering van je domeinnamen • SSL beveiliging van je mail • Domeinbeheer • Updates van alle standaard licentiesoftware • Altijd de nieuwste software en features beschikbaar • Veiligheid updates op server • Monitoring van Firewall blokkades • Google business beheerder

SMACK IT ESSENTIALS Service

24/7 monitoring van je online bereikbaarheid • Veiligheid updates op server • SPAM monitoring • Helpdesk • Kleine aanpassingen op de site (max 30 min per maand) • Monitoring van Firewall blokkades • SEO optimalisaties • Google business beheerder • Meedenken van oplossingen en doorontwikkeling • Technisch contactpersoon • Werken met een verwerkersovereenkomst volgens de AVG wetgeving

AVG Proof!

Met SMACK it Essentials heb ben je automatisch voorzien van een verwerkersovereenkomst. Hiermee voldoe je aan de AVG Privacy wetgeving.

De logos van smack it creations

Naast het bouwen van websites ben ik ook ontwerper van logos en huisstijlen. Klanten van mij komen niet alleen uit Webdesign en omgeving maar ook ver daarbuiten. Van Sydney tot de Lier en van de Royal Flora tot de Kaaiman eilanden. De klanten van smackitcreations zitten overal!

Veel gestelde vragen


Wat kost een website bij SMACK it creations
Wat kost een huis? Wat kost een auto? Alles is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden die er zijn. Daarom plaatsen we bewust geen prijzen op onze website. Het kan je een volledig verkeerd beeld geven omdat de mogelijkheden en wensen voor iedereen anders zijn. Laten we dus eerst eens gaan praten
Is mijn site met SSL beveiligd?
Ja, wij zorgen voor een volledige beveiligde verbining via Socket Secure Layer. Bij ons betaal je geen extra kosten voor SSL.
Ik wil graag een WordPress, Drupal of Joomla site
Dat kan, wij bouwen al onze websites in WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, Drupal of Blogger. Elk platform heeft zijn eigen voor en nadelen. Pas als we werten wat je precies wilt kunnen we kiezen voor een systeem.
Hoe lang duurt het om een website klaar te hebben.
Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 6 weken.
Ik wil wel een site maar ik wil er niets aan doen.
Wij bouwen succesvolle websites en succes kunnen we eigenlijk alleen samen behalen. Wij zorgen dat je alle tools hebt om dat succes te behalen maar daar hebben we echt jouw hulp bij nodig. We kunnen bepaald werk uit je handen nemen maar niet alles. Wij hebben namelijk ook andere klanten die graag net als jij succes willen halen. Geen enkele website is zonder inzet een succes geworden.
Ik heb al een website kan je die verbouwen?
Ja dat kan maar je snapt aan elke keuze zitten voors en tegens. Het beste is dit samen te bespreken en te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.
Ik heb totaal geen verstand van internet en websites
Dat geeft niets. Wij zorgen dat je genoeg kennis in huis hebt om het juiste te doen met je website. We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Is mijn site Responsive?
Al onze sites zijn 100% responsive en dus goed werkbaar op pc, laptop, tablet en telefoon.
Hoe is het met foto's op mijn website? regelen jullie die?
Wij zorgen dat je alle info krijgt om goede, rechtenvrije afbeeldingen toe te voegen op je website. Voeg nooit afbeeldingen aan je website toe waarvan je de afkomst niet weet. Dit kan resulteren in bijzonder hoge boetes.
Krijg ik ook email?
Ja, wij verzorgen je emailboxen. Ook je email wordt verzonden via onze SSL beveiligde verbindingen.
Kan ik ook gebruik maken van Google Analytics?
Ja, Google analytics, Google Tags, Mailchimp, eigenlijk kunnen we alles inbouwen wat jij wilt.

Is een full-service internet en vormgevingsbureau. Smack it bouw websites, webshops, en crowdfundingplatforms. Daarnaast maak ik logo's, beeldmerken en huisstijlen.

  • Leehove 117D
    2678 MB
    De Lier

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • BTW: NL002066431B04

© 2022 SMACK it CREATIONS All Rights Reserved