• Branding

Veel mensen denken dat branding gaat om logo’s, huisstijlen, adverteren en marketing, maar er komt veel meer bij kijken. De betekenis van branding voor bedrijven gaat om het omzetten van de waarden van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Zowel offline als online.

Dit heeft SMACK it gedaan voor andere merken

Benieuwd wat SMACK it Creations voor jou kan doen?


Kontikiflor Office Banding

      Office Branding, Logo en website
2021, 2022

Voor Kontikiflor, Bloemenexporteur op de Royal Flora heeft SMACK it Creations een geheel nieuwe look & feel gecreëerd. Naast logo en website heeft SMACk it Creations ook het kantoor en andere werkruimtes omgetoverd tot een inspirerende werkomgeving. Ook heeft SMACK it Creations hoge kwaliteit plexiglas platen ontworpen voor aan de muur. 

Gallery Kontikiflor Office Banding

  Panna Knock Out ™

        Online en offline Event Branding
  >2013

  Voor dat SMACK it Creations werd opgericht was eigenaar Pieter al volop bezig met het boosten van merken. Zo is hij mede verantwoordelijk geweest voor het commercieel in de markt zetten van Panna Knock Out toernooien. Naast dat hij ruim 800 toernooien heeft georganiseerd en gecoördineerd was hij ook verantwoordelijk voor de look & feel van Panna Knockout. Hij ontwierp de website, het logo, hij heeft als eerste de opblaasbare voetbal boardig met geïntegreerde doelen ontworpen en heeft het merk nationaal en internationaal tot een merk gemaakt dat bij 85% van de jongeren bekend was.

  Gallery Panna Knock Out ™

   Sawadee Standbouw

         Eventbranding - Vakantiebeurs
   2014, 2015, 2016

   Voor Sawadee Reizen uit Amsterdam heeft SMACK it samen onze standbouw partner een zeer opvallende beursstand ontworpen. De stand was voorzien van Augmented Reality waarbij landkaarten op de stand tot leven kwamen met beelden van het afgebeelde land.  De stand is ingezet ter promotie van Sawadee's Avontuurlijke rondreizen in de Jaarbeurs in Utrecht in 2013-2014 en 2015. SMACK it Creations was verantwoordelijk voor de logistieke voorbereiding, planning, uitvoering en coördinatie.

   Gallery Sawadee Standbouw

    Ja, ik wil graag praten over branding

    Is een full-service internet en vormgevingsbureau. Smack it bouw websites, webshops, en crowdfundingplatforms. Daarnaast maak ik logo's, beeldmerken en huisstijlen.

    • Leehove 117D
     2678 MB
     De Lier

    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • BTW: NL002066431B04

    © 2022 SMACK it CREATIONS All Rights Reserved