• Logo's

Een logo vertelt een verhaal en spreekt een specifieke doelgroep aan. Ik schenk wat koffie in en jij vertelt jouw verhaal. Ik kan als geen ander jouw verhaal omzetten in een beeldmerk die de trots van jouw bedrijf weerspiegelt. Lukt dat niet, dan betaal je niets aan ontwerpkosten!

Ja, ik wil een nieuwe Uitstraling!

SMACK it Creations regelt dat graag samen met jou!


Stap 1: Alles Begint met koffie (of thee)

Jij bepaalt

Ik heb maar 1 doel. Je overdonderen met jouw logo. Net als bij het bouwen van een website is ook hier belangrijk dat ik goed weet wat jij wilt. Een logo moet voelen als een maatpak en je moet het elke dag met trots dragen. Het gesprek gebruik ik als basis om een goed en duidelijk beeld te krijgen van jouw producten of diensten.
Stap 2: Wat trekt jouw doelgroep

Marktonderzoek

Na jouw verhaal gehoord te hebben ga ik op onderzoek uit. Wie is jouw doelgroep, wie zijn het, wat doen ze en hoe kan je deze doelgroep het beste aanspreken.
Stap 3: Eerste schetsen en mockups

Ontwerp

Nu ik weet wie jouw doelgroep is en hoe die aangesproken moet worden ontwerp ik het eerste voorbeeld. Dit voorbeeld kan bestaan uit meerdere voorzetten. Ik stel pas wat voor als ik honderd procent overtuigd ben van het voorstel. Het creatieve proces is iets wat ons werk het leukste maakt.
Stap 4: Mijn voorstel

Voorstel

Ik kom met het voorstel bij je. Ik leg je uit waarom er bepaalde keuzes gemaakt zijn, waarom gebruik ik deze vorm, kleurstelling en hoe spreekt het jouw doelgroep aan. Samen bespreken we wat anders kan. Het kan zelfs zo zijn dat we beslissen om het hele proces opnieuw op te starten en van scratch af aan weer te starten.

Jouw logo moet passen als een handgemaakt maatpak welke je elke dag met trots draagt

De websites van smack it creations

Naast het ontwerpen van logo's ben ik ook webdeveloper en bouw ik complexe en minder complexe websites voor ZZP en MKB. Klanten van mij komen niet alleen uit de lokale omgeving maar ook ver daarbuiten. Van Sydney tot de Lier en van de Royal Flora tot de Kaaiman eilanden. De klanten van smackitcreations zitten overal!

Is een full-service internet en vormgevingsbureau. Smack it bouw websites, webshops, en crowdfundingplatforms. Daarnaast maak ik logo's, beeldmerken en huisstijlen.

  • Leehove 117D
    2678 MB
    De Lier

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • BTW: NL002066431B04

© 2022 SMACK it CREATIONS All Rights Reserved