• Over

  • SMACK it

Geboren uit passie groot geworden door eerlijk en hard werken


Pieter Bos, oprichter SMACK it CREATIONS
SMACK it CREATIONS is opgericht in 2013 door Pieter Bos (Alkmaar 1976). Pieter heeft na zijn commerciële vooropleiding gestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Direct na zijn studie is hij als hoofd promotie aan de slag gegaan van een groot Nederlands financieel beleggingskantoor. Hij is daar verantwoordelijk voor alle promotieactiviteiten in Groningen Friesland en Drenthe. Met ruim 100 studenten, op 8 locaties ontwikkelt Pieter zich als teamleider en duizendpoot. Hij is daar verantwoordelijk voor werving en selectie, opleiding, salarisadministratie, controle, evaluatie en teambuilding.
In 2000 blijkt de koek op. De uitdaging is weg en door interne verschuivingen besluit Pieter zijn hart te volgen en gaat 12 jaar lang aan de slag bij een groot toonaangevend evenementenbureau in Haarlem. Hier organiseert hij meer dan 950 kleine en zeer grote evenementen. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de commerciële lancering van Panna Knock Out in Nederland. In deze 12 jaar ontwikkelt Pieter een verfijnd gevoel voor planning, organisatie en coördinatie. Hij weet zijn grafische vaardigheden verder te ontwikkelen en creëert een unieke manier van werken. Door emotiemarketing toe te passen op de uitstraling van logo's, websites en huisstijlen van de evenementen, krijgt vormgeving een geheel nieuwe dimensie toegevoegd. Vormgeving moet je voelen, aantrekken en boeien. Zo creeert hij voor Panna Knock Out een huisstijl en logo welke bij 85% van de Nederlandse jongeren tussen 12 en 18 bekend was. De huisstijl wordt internationaal geregistreerd en wereldwijd ingezet om jongeren te boeien met dit prachtige voetbal spel.
In 2012 volgt de crisis en deze slaat genadeloos toe in de evenementenwereld. Tijdens een vakantie in Griekenland neemt Pieter een radicale en gewaagde beslissing. Hij zegt zijn baan bij het evenementenbureau op en gaat voor zichzelf beginnen als designer. Hij schrijft een ondernemersplan en start SMACK it CREATIONS in 2013. Vanaf de eerste dag is SMACK it CREATIONS een succes. In zijn eerste jaar vliegt Pieter de wereld over. Sydney, London, Brussel, Singapore.... De Rollercoaster van SMACK it CREATIONS heeft een droomstart.
In 2013 wordt Pieter vader van een prachtige dochter. In 2015 komt daar nog een tweede dochter bij. Ondanks dat SMACK it CREATIONS in zijn eerste jaar een droomstart maakt en hij daardoor meerdere malen op het punt stond om zijn bedrijf uit te breiden met meer personeel, doet hij dit niet. SMACK it CREATIONS heeft niet tot doel om groot te worden. Pieter is er van overtuigd dat de groei voor SMACK it CREATIONS zit in het vergroten van de passie voor het werk. Groeien zal hierin geen positieve bijdrage leveren. De passie die Pieter heeft voor het werk moet volgens hem geen "taak op mijn bordje" worden. Werken moet leuk zijn. Is het niet leuk dan moet je direct iets anders gaan doen! Maximaal presteren met een maximaal resultaat, dat is waar Pieter voor staat. Door eerlijk en hard werken is SMACK it CREATIONS geworden tot wat het nu is. Een klein maar volwaardig marketingbureau welke gespecialiseerd is in het creëren van unieke logo's, strakke websites met bewezen strategieën, een zeer groot netwerk en een ongekend meedenkend vermogen.

Testimonials & Google Reviews

17 november

Ingrid van Ophem

SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.
1 Augustus

Mark van der Jagt

Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
Review Ingmar Dekker
16 augustus

Ingmar Dekker

SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
1 december

Darryl Verbond

Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
4 januari

Coline Elbertsen

SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.
Review Mylene Duijvestein
13 februari

Mylene Duijvestein

geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
Review M.J. Kosterink
24 november

M.J. Kosterink

Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
Review Joshua Agteres
23 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
Review Hans Bödecker
04 december

Hans Bödecker

Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)
20 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
Review Ingrid van Ophem
17 mei

Ingrid van Ophem

Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
1 Augustus

Annemarie Kramer

Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.
Review Dimitri Hoek
21 oktober

Dimitri Hoek

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.
Review Sietse Dorland
24 november

Sietse Dorland

17 januari

Bastiaan Govers

SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.
23 maart

Fieke Houweling

De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
Review Steffen van der Pol
01 augustus

Steffen van der Pol

Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.
14 april

Mylene Duivesteijn

In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!
Logo smackitcreations
Westlander 63
2675 RM Honselersdijk
+31 6 555 432 41
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW: NL002066431B04

5.0 /5.0 ★ ★ ★ ★ ★ | Google Reviews

SMACK it® is a registered trademark of Pieter Bos filed at BBIE nr: # 0926825

© 2 0 2 3  S M A C K   i t   C R E A T I O N S   A l l   R i g h t s   R e s e r v e d