• Websites

Websites van smackitcreations zijn dé perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele online aanwezigheid. Door de unieke aanpak, met aandacht voor doelen, doelgroep en een heldere structuur, zorgt smackitcreations ervoor dat jouw website gemakkelijk te begrijpen en goed te vinden is voor jouw doelgroep.

Ja, ik wil een nieuwe website!

SMACK it Creations regelt dat graag samen met jou!


smackitcreations is een expert op het gebied van websiteontwerp. smackitcreations ontwerpt websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een goede gebruikerservaring bieden.
Door de creativiteit en technische vaardigheden weet smackitcreations elke keer weer een uniek en op maat gemaakt ontwerp te creëren. Wat smackitcreations uniek maakt, is het vermogen om de identiteit van het bedrijf te vertalen in het ontwerp. Hierdoor krijgen de websites een professionele uitstraling die precies aansluit bij de doelgroep van jouw bedrijf. De unieke websites zijn daarom een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat op zoek is naar een online aanwezigheid die eruit springt.
Ja, ik wil een website!

waar SMACK it Tros op is!

SMACK it doet zoveel verschillende dingen. Maar er zijn altijd dingen waar je net wat trotser op bent. Benieuwd waar je SMACK it misschien van zou kunnen kennen of waarom SMACK it die 5 sterren hebben verdiend? Scroll hier maar eens doorheen!

Yvonne van Gennip Talentfonds

YVGTF hét Talenten Crowdfundingplatform

Opbrengst januari 2023 bijna € 3.000.000,-

SMACK it bouwt sinds 2013 aan het Talenten crowdfundingplatform van Yvonne van Gennip. Honderden talenten uit Nederland hebben hiermee hun doelen kunnen verwezenlijken. Alle techniek en layout is door SMACK it uitgevoerd.

Hoorn Sportakooord & Sportakkoord Medemblik

Hoorn Sportakooord & Sportakkoord Medemblik

Aanvraagsysteem en presentatie aanbod met drone shoot

SMACK it bouwde een unieke website, waar aanvragen ingedient en verwerkt worden. Om de site nét dat extra te geven heeft SMACK it een unieke drone-fotoshoot gedaan in en rondom medemblik. Deze fotos geven de site een ongekende uitstraling

Centrum van de Kunsten Beverwijk

Centrum van de Kunsten Beverwijk

Complex inschrijfsysteem en presentatie aanbod

SMACK it heeft voor het Centrum van de Kunsten in Beverwijk een duidelijk en georderend aanbod gecreëerd. Met toegang van verschillende gebruikers niveaus en inschrijfsystemen. 

  Jouw nieuwe website

  wordt standaard voorzien van vele 1st class plugins

  Waar je bij veel van mijn concurrenten websitebouwers extra moet betalen voor features als beveiligde SSL verbindingen, Mailchimp integratie, Google Maps, Analytics en goede firewalls worden al mijn sites standaard geleverd met alle features waarmee je direct online kunt. Gewoon om de simpele reden dat ik jou geen rommel willen verkopen.

  Specifieke wensen?

  The Sky Is The Limit!
  Naast alles wat ik standaard voor je inbouw, heb je zelf natuurlijk ook wensen. Elke wens is in te vullen. Zo heb ik voor onze klanten verschillende custom made applicaties gemaakt waaronder boekingssystemen, evenementen databases, inschrijf systemen, meerdere crowdfunding oplossingen met een totale opbrengst van 3 miljoen euro, profielen websites, ticket systemen, iDEAL en andere betalingsystemen, facturatie systemen, etc. etc. Ik werk samen met vele gerenomeerde programmeurs, SEO speciliasten, Social Media adviseurs, Adwords specialisten etc. Daardoor is het mogelijk elke wens in te bouwen. You name it....

  Jouw Webdesignse website is:

  Even snel wat dingen op een rijtje zodat je 100% zeker weet wat je krijgt.
  100% responsive

  De site wordt gebouwd met een 100% responsive karakter. Zodat de site voor elk device goed werkt.

  We kunnen samen bepalen hoe de verschillen zijn tussen mobiel/tablet en pc views

  Volledig zelf aan te passen
  Je website is voorzien van een eerste klas Builder. Hiermee heb je zelf volledige controle over alle content in de website. Wil je een video inbouwen? Binnen twee klikken heb je het geregeld. of het nu een fotoalbum, slider, FAQ, Grids etc etc. Alles wat je op deze pagina ziet kan je straks zelf.
  Voorzien van eigen software licenties

  Ik maak geen goedkope wordpress website met gratis plugins. Je site wordt gebouwd op een compleet pakket van commerciele plugins met eigen licenties. waaronder YOOtheme Pro, RSFirewall , Jsitemap Pro, Zoolanders Essentials Pro , JCHoptimize, Google Structured Data, AMPZ social sharing, Akeeba Backup

  Compleet met tienduizenden stock fotos
  In je website zit de volledige database van Unspash ingebouwd. Hierin vindt je duizenden hoge kwaliteit fotos die gemaakt zijn door professionale fotograven waar jij onbeperkt gebruik van kan maken. Zonder ingewikkelde handelingen voeg jij de mooiste fotos toe aan je site.
  Klaar voor de toekomst

  Omdat we uitsluitend hoogwaardige, commerciele plugins gebruiken is je website altijd klaar voor de toekomst. Je site groeit automatisch mee met alle nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar komen. Nu en in de toekomst.

  Gegarandeerd goed en snel

  Gtmetrix.com is de grootste en meest gebruikte website performance tool ter wereld. Ik zorg voor een hoogst haalbare status. Dat houdt in dat hij volgens deze zeer gerenommeerde websitetest tool de beste score mogelijk zal halen en dus bewezen uitstekend scoort op de snelheid en programmering.

  Oneindig uitbreidbaar

  Wil je later meer, groter, extra features. Je website is er klaar voor. De basis die ik bouw kan oneindig worden uitgebreid. Heb je nu een webshop en wil je morgen een crowdfunding platform. Geen probleem. 

  Uitstekend te vinden

  Ik bouw een duidelijke structuur van je website met duidelijke pagina namen zodat bezoekers en zoekmachines je website optimaal begrijpen en indexeren.

  Gekoppeld aan je Google bedrijvenpagina

  Ik voeg je website toe aan de Google Bedrijven zodat je bedrijfsgegevens en je zoekresultaten uitstekend zichtbaar zijn binnen Google.

  SSL beveiligd

  Ik zorg standaard voor een site die draait met een SSL secure, versleutelde verbinding tussen de gebruiker en de website zodat alle gegevens veilig bewaard en verzonden worden.

  Simpel te delen op alle socials

  Je site is voor elke gebruiker simpel en snel te delen door middel van sociale icoontjes.

  Draait op eigen servers
  Indien gewenst verhuis ik je domeinnaam en website van naar mijn eigen secured VPS. Zo heb jij geen enkele zorg meer over onbekende kosten, onbereikbaarheid van mail en verzekerd van updates, backups en SSL secured veiligheid. Ik regel dan alles voor je. Liever op je eigen server? Natuurlijk dat kan ook!
  Altijd up to date
  Als alles klaar is heb je nog maximaal 3 maanden om kleine wijzigingen door te geven. Je kunt er dan voor kiezen om een servicecontract bij me af te sluiten. Daarin zorg ik voor de updates van alle plugins, inclusief de gebruikerslicenties. Daarnaast help ik je met kleine wijzigingen en aanvullingen van je website. Dus wil je bijvoorbeeld een andere pagina toevoegen, dingen verplaatsen, advies hebben etc. Dan kan je me te allen tijde bellen en zal ik je zonder extra factuur te sturen helpen. Daar zit een max van 30 minuten per maand aan en daar heeft tot nu toe elke klant van mij meer dan genoeg aan. Staat je website op Smackit’s hosting dan krijg je ook gratis dagelijks backups van mail en website, serveronderhoud, 99,99% bereikbaarheid (uptime) garantie, en website optimalisaties.
  Van jou!
  Dat klinkt logischer dan het is. Bij vele aanbieders blijft de website eigendom van de bouwer. Bij smackitcreations.com ben je vrij om te doen met de site wat je wilt. Wil je hem verhuizen en in eigen beheer houden, Prima! het is jouw website en jij bent de baas erover!

  Voorbeelden van websites

  In de afgelopen jaren heeft SMACK it tientallen websites gebouwd. Van kleine websites voor de lokale kapper om de hoek tot het grootste talenten crowdfundingplatform van Nederland van drievoudig olympisch kampioen Yvonne van Gennip. Van hobby podcast websites tot Gemeentelijke instellingen en complexe inschrijfsystemen voor de cultuur sector

  Essentials

  optioneel:

  Goede nazorg met
  Smack it Essentials

  Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

  Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

  Wil je bijvoorbeeld nieuwe menuitems, logos van nieuwe partners, agenda items etc. Tot maximaal 30 minuten werktijd per maand sta ik voor je klaar. Dat lijkt weinig maar voor kleine aanpassingen is dat normaal gesproken ruim voldoende. Jij kunt je dan focussen op andere zaken. Daarnaast kun je me bellen met vragen over de website. Ik verzorg alle updates van je website zodat je altijd, veilig online blijft. Ik verzorg dagelijks backups van je website en mail zodat mocht er iets gebeuren, ik altijd een backup kan terug zetten. We gaan dan met elkaar een verwerkersovereenkomst aan zodat jij ook qua privacy wetgeving helemaal goed zit.

  SMACK it Essentials
  Het All in One Websitepakket. Met website en domeinbeheer, onderhoud, updates, licenties,backups, wijzigingen, hulp en SEO. bevat de volgende onderdelen:
  Inclusief
  SMACK it Essentials Licentie pakket
  Smack it Essentials komt met een volledig licentie pakket van de allerbeste plugins om het maximale uit jouw website te halen! Licenties van de volgende componenten. (Vermeldde kosten zijn de kosten per jaar bij losse aanschaf)

  Optionele Aanvullende plugins:

  Inclusief
  SMACK it Essentials Onderhoud, Service en Backups
  Bang om iets kwijt te raken of kapot te maken? Met SMACK it Essentials ben je verzekerd van dagelijkse backups van je mail en website, een veilige website omdat je alle nieuwe updates krijgt geinstalleerd en een perfecte werking van je website.
  Inclusief
  SMACK it Essentials Hosting
  Het SMACK it Essentials pakket komt met een premium Unlimited Traffic Hosting pakket van 7,5 GB opslag (voor je mail en website) op een 12 core server met 8 GB intern geheugen. Dat is echt een eerste klas webserver die ook nog eens volledig voor je wordt beheerd!
  Inclusief
  SMACK it Essentials Doimeinnaam
  Wat is een website zonder domeinnaam? Daarom ook in het SMACK it Essentials pakket een .nl domeinnaam naar keuze!
  Inclusief
  SMACK it Essentials AVG Verwerkersovereenkomst
  Met SMACK it Essentials gaan we een AVG verwerkersovereenkomst aan. Daarmee ben je verzekerd van veilige verweking van al je online data. In deze verwerkersovereenkomst staat beschreven hoe de verantwoordelijkheid is geregeld bij de verwerking van persoonsgegevens. Deze overeenkomst is verplicht volgens de Wet AVG. De overeenkomst kan je downloaden in je account op smackitcreations.com of vraag hem bij me op.
  Inclusief
  SMACK it Essentials SEO-SEF

  Hiermee wordt je website en bedrijf toegevoegd en beheerd in Google en andere zoekmachines. Reviews en contact mogelijkheden toegevoegd aan Google. Er wordt een sitemap gemaakt en ingedeeld voor een optimale vindbaarheid.

  De logos van smack it creations

  Naast het bouwen van websites ben ik ook ontwerper van logos en huisstijlen. Klanten van mij komen niet alleen uit Webdesign en omgeving maar ook ver daarbuiten. Van Sydney tot de Lier en van de Royal Flora tot de Kaaiman eilanden. De klanten van smackitcreations zitten overal!

  Veel gestelde vragen


  Wat kost een website bij SMACK it creations
  Wat kost een huis? Wat kost een auto? Alles is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden die er zijn. Daarom plaatsen we bewust geen prijzen op onze website. Het kan je een volledig verkeerd beeld geven omdat de mogelijkheden en wensen voor iedereen anders zijn. Laten we dus eerst eens gaan praten
  Is mijn site met SSL beveiligd?
  Ja, wij zorgen voor een volledige beveiligde verbining via Socket Secure Layer. Bij ons betaal je geen extra kosten voor SSL.
  Ik wil graag een WordPress, Drupal of Joomla site
  Dat kan, wij bouwen al onze websites in WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, Drupal of Blogger. Elk platform heeft zijn eigen voor en nadelen. Pas als we werten wat je precies wilt kunnen we kiezen voor een systeem.
  Hoe lang duurt het om een website klaar te hebben.
  Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 6 weken.
  Ik wil wel een site maar ik wil er niets aan doen.
  Wij bouwen succesvolle websites en succes kunnen we eigenlijk alleen samen behalen. Wij zorgen dat je alle tools hebt om dat succes te behalen maar daar hebben we echt jouw hulp bij nodig. We kunnen bepaald werk uit je handen nemen maar niet alles. Wij hebben namelijk ook andere klanten die graag net als jij succes willen halen. Geen enkele website is zonder inzet een succes geworden.
  Ik heb al een website kan je die verbouwen?
  Ja dat kan maar je snapt aan elke keuze zitten voors en tegens. Het beste is dit samen te bespreken en te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.
  Ik heb totaal geen verstand van internet en websites
  Dat geeft niets. Wij zorgen dat je genoeg kennis in huis hebt om het juiste te doen met je website. We staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
  Is mijn site Responsive?
  Al onze sites zijn 100% responsive en dus goed werkbaar op pc, laptop, tablet en telefoon.
  Hoe is het met foto's op mijn website? regelen jullie die?
  Wij zorgen dat je alle info krijgt om goede, rechtenvrije afbeeldingen toe te voegen op je website. Voeg nooit afbeeldingen aan je website toe waarvan je de afkomst niet weet. Dit kan resulteren in bijzonder hoge boetes.
  Krijg ik ook email?
  Ja, wij verzorgen je emailboxen. Ook je email wordt verzonden via onze SSL beveiligde verbindingen.
  Kan ik ook gebruik maken van Google Analytics?
  Ja, Google analytics, Google Tags, Mailchimp, eigenlijk kunnen we alles inbouwen wat jij wilt.

  Testimonials & Google Reviews

  14 april

  Mylene Duivesteijn

  In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!
  Review Steffen van der Pol
  01 augustus

  Steffen van der Pol

  Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.
  4 januari

  Coline Elbertsen

  SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.
  Review M.J. Kosterink
  24 november

  M.J. Kosterink

  Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
  1 december

  Darryl Verbond

  Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
  Review Mylene Duijvestein
  13 februari

  Mylene Duijvestein

  geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
  Review Ingmar Dekker
  16 augustus

  Ingmar Dekker

  SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
  17 januari

  Bastiaan Govers

  SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.
  Review Ingrid van Ophem
  17 mei

  Ingrid van Ophem

  Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
  17 november

  Ingrid van Ophem

  SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.
  23 maart

  Fieke Houweling

  De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
  Review Joshua Agteres
  23 augustus

  Joshua Agteres

  Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
  1 Augustus

  Annemarie Kramer

  Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.
  Review Hans Bödecker
  04 december

  Hans Bödecker

  Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)
  Review Sietse Dorland
  24 november

  Sietse Dorland

  Review Dimitri Hoek
  21 oktober

  Dimitri Hoek

  Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.
  20 augustus

  Joshua Agteres

  Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
  1 Augustus

  Mark van der Jagt

  Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
  Logo smackitcreations
  Westlander 63
  2675 RM Honselersdijk
  +31 6 555 432 41
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  BTW: NL002066431B04

  5.0 /5.0 ★ ★ ★ ★ ★ | Google Reviews

  SMACK it® is a registered trademark of Pieter Bos filed at BBIE nr: # 0926825

  © 2 0 2 3  S M A C K   i t   C R E A T I O N S   A l l   R i g h t s   R e s e r v e d