<\/svg>"})

Website Onderhoud & Service

  • SMACK it Essentials

Een website is in veel opzichten gelijk aan het hebben van een auto. Je moet hem regelmatig onderhouden, APK's uitvoeren, software updates installeren. Is dat verplicht? nee, is dat verstandig ja! Daarom heeft SMACK it exclusief voor zn klanten 1 overvol pakket waarmee je zonder zorgen kunt ondernemen!

Professionele websites gemaakt in Essentials
Essentials

Exclusief en alleen voor klanten!:

Goede nazorg met
Smack it Essentials

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Wil je bijvoorbeeld nieuwe menuitems, logos van nieuwe partners, agenda items etc. Tot maximaal 30 minuten werktijd per maand sta ik voor je klaar. Dat lijkt weinig maar voor kleine aanpassingen is dat normaal gesproken ruim voldoende. Jij kunt je dan focussen op andere zaken. Daarnaast kun je me bellen met vragen over de website. Ik verzorg alle updates van je website zodat je altijd, veilig online blijft. Ik verzorg dagelijks backups van je website en mail zodat mocht er iets gebeuren, ik altijd een backup kan terug zetten. We gaan dan met elkaar een verwerkersovereenkomst aan zodat jij ook qua privacy wetgeving helemaal goed zit.

DIT KRIJG JE ALLEMAAL met
SMACK it ESSENTIALS

SMACK IT ESSENTIALS Premium HOSTING

Premium Unlimited Traffic Hosting pakket van 7,5 GB opslag (voor je mail en website) op een 12 core server met 8 GB intern geheugen. 

SMACK IT ESSENTIALS DOMEINNAAM

Je krijgt één domeinnaam met de .nl extensie. SMACK it regelt alles; verlenging, DNS beheer, Nameserver beheer, opzegging of verhuizing.

SMACK IT ESSENTIALS LICENTIE PAKKET

Je krijgt een volledig licentie pakket van de allerbeste plugins om het maximale uit jouw website te halen! (Vermeldde kosten zijn de kosten per jaar bij losse aanschaf)

Totale waarde Licentie pakket € 433,-!
SMACK it Essentials Onderhoud en Service
Hiermee ben je verzekerd van dagelijkse backups van al je data, de hoogst mogelijke veiligheid omdat je alle nieuwe updates krijgt geïnstalleerd en een continue monitoring van een goed werkende website.
SMACK it Essentials SEO-SEF
Hiermee wordt je website en bedrijf toegevoegd en beheerd in Google en andere zoekmachines. Reviews en contact mogelijkheden toegevoegd aan Google. Er wordt een sitemap gemaakt en ingedeeld voor een optimale vindbaarheid.
SMACK it Essentials AVG Verwerkersovereenkomst
Een AVG verwerkersovereenkomst. Hiermee ben je verzekerd van veilige verweking van al je online data. In deze verwerkersovereenkomst staat beschreven hoe de verantwoordelijkheid is geregeld bij de verwerking van persoonsgegevens. Deze overeenkomst is verplicht volgens de Wet AVG. De overeenkomst kan je downloaden in je account op smackitcreations.com of vraag hem bij me op.

SMACK It Creations is een webdesign- en ontwikkelingsbedrijf dat hoogwaardige websites creëert voor een breed scala aan klanten die verspreid zijn over heel nederland en ver daar buiten. De websites van SMACK it zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk en technisch van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige website nodig heeft of een groot bedrijf dat een complexe online winkel moet ontwikkelen, SMACK it heeft de expertise om in 6 stappen aan al jouw behoeften te voldoen.

Website bouwer uit Essentials

Testimonials & Google Reviews

Review Niels Commandeur
03 april

Niels Commandeur

Het was een zeer fijne samenwerking met Pieter. Hij dacht heel erg mee en maakte uiteindelijk een mooie website! Pieter was altijd goed te bereiken en handelde erg snel met antwoorden, oplossingen, etc. Een uur nadat de website online stond kwam de eerste aanmelding al binnen!
Review Ingmar Dekker
16 augustus

Ingmar Dekker

SmackIT heeft ons visitekaartje herontworpen en af laten drukken. Heel mooi resultaat en fijn contact.
23 maart

Fieke Houweling

De samenwerking tussen Sawadee Reizen en SMACK it is als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en een prettige samenwerking met Pieter Bos. Als Sawadee Reizen zouden wij dan ook ieder aanraden om te kiezen voor een samenwerking met Smack it Creations.
Review Dimitri Hoek
21 oktober

Dimitri Hoek

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle oplossingen en een prachtige nieuwe website! Pieter heeft hem zo ingericht dat hij erg gebruiksvriendelijk is en de juiste boodschap aan bezoekers geeft.
20 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met SMACK it CREATIONS. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
Review Ingrid van Ophem
17 mei

Ingrid van Ophem

Heel tevreden met de website en het logo dat Smack it Creations voor mij heeft gemaakt. Ze denken mee, vinden oplossingen en werken snel. Heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader wanneer je een logo of een website nodig hebt.
Review Sietse Dorland
24 november

Sietse Dorland

14 april

Mylene Duivesteijn

In vier woorden: Geweldig professioneel snel en vriendelijk. Een aanrader!
Review Mylene Duijvestein
13 februari

Mylene Duijvestein

geweldig. professioneel. snel. en vriendelijk. Een aanrader!
4 januari

Coline Elbertsen

SMACK it CREATIONS heeft voor ons het crowdfundplatform www.talentboek.nl ontwikkeld. Pieter denkt in het hele proces mee over de mogelijkheden en doet dit vol enthousiasme. Het resultaat is een mooie en goed functionerende website die in een jaar flink qua bezoekers, talenten en donaties gegroeid is! Iets dat mede gerealiseerd is door het werk van SMACK it CREATIONS.
1 Augustus

Mark van der Jagt

Zelden kom ik iemand tegen die mij zo goed begrijpt, weet wat ik wil en wat daar voor moet gebeuren. Samen hebben we al vele dromen waar mogen maken.
17 januari

Bastiaan Govers

SMACK it belooft, levert en presteert. Nee is geen antwoord, geen uitdaging is te groot. Ontzorgen is een kunst, Pieter beheerst dit als geen ander.
Review M.J. Kosterink
24 november

M.J. Kosterink

Aan een half woord had Pieter genoeg om te snappen hoe hij mijn ideeën kon vertalen voor een boost van mijn branding.
1 Augustus

Annemarie Kramer

Naast zijn expertise beschikt Pieter ook over een gezonde dosis humor (inclusief zelfspot) én engelengeduld. Bij Pieter gaat het niet om uurtje factuurtje, maar om een goed product neerzetten voor de klant. Hij denkt proactief mee en is niet bang tegengas te geven wanneer nodig.
Review Steffen van der Pol
01 augustus

Steffen van der Pol

Het grote voordeel voor mij was, Smackit denkt mee en ontzorgd. Heb voorheen wel eens aanbieders gehad die precies deden wat ik zei. Dat klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Ik wil namelijk dat iemand meedenkt, adviseert en daar waar nodig opbouwende kritiek durft te leveren. Ik wil bigger, better & stronger! Smackit voldoet ruim aan deze behoefte. Daarnaast weet Smackit mij regelmatig te verrassen met innovatieve ideeën en/of concepten. Het enthousiasme van Smackit is aanstekelijk.
17 november

Ingrid van Ophem

SMACK it CREATIONS heeft mijn wensen vertaalt in een mooie en duidelijke website en een pakkend logo. Door mee te denken, aan te vullen en bij te sturen heeft SMACK it CREATIONS er voor gezorgd dat we een professionele uitstraling en een makkelijke toegankelijke website voor mijn klanten hebben gecreëerd.
Review Hans Bödecker
04 december

Hans Bödecker

Ik heb Pieter ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik hoop in de toekomst weer met hem te mogen werken. Bedankt Pieter :-)
Review Joshua Agteres
23 augustus

Joshua Agteres

Al jaren een prettige samenwerking met Smack iT Creations. Pieter is open, hartelijk en denkt mee waar nodig!
1 december

Darryl Verbond

Pieter is een vindingrijk en supercreatief persoon. Vooral op het gebied van vormgeving levert hij fantastisch werk van hoge kwaliteit.
Logo smackitcreations
Westlander 63
2675 RM Honselersdijk
+31 6 555 432 41
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW: NL002066431B04

5.0 /5.0 ★ ★ ★ ★ ★ | Google Reviews

SMACK it® is a registered trademark of Pieter Bos filed at BBIE nr: # 0926825

© 2 0 2 3  S M A C K   i t   C R E A T I O N S   A l l   R i g h t s   R e s e r v e d

Tijd voor een kopje koffie?

Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

neem contact op