<\/svg>"})
Skip to main content

Website Onderhoud & Service

  • SMACK it Essentials

Een website is in veel opzichten gelijk aan het hebben van een auto. Je moet hem regelmatig onderhouden, APK's uitvoeren, software updates installeren. Is dat verplicht? nee, is dat verstandig ja! Daarom heeft SMACK it exclusief voor zn klanten 1 overvol pakket waarmee je zonder zorgen kunt ondernemen!

Professionele websites gemaakt in Essentials
Essentials

Exclusief en alleen voor klanten!:

Goede nazorg met
Smack it Essentials

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Voor elke website die ik aflever bestaat de mogelijk een servicecontact af te sluiten. Je kunt dan kleine wijzigingen aan me doorsturen en die implementeer ik direct en anders in 99,9% van alle gevallen is dat binnen 24 uur. SMACK it Essentials bestaat uit een compleet pakket waarmee jij 365 dagen zorgenloos online bent.

Wil je bijvoorbeeld nieuwe menuitems, logos van nieuwe partners, agenda items etc. Tot maximaal 30 minuten werktijd per maand sta ik voor je klaar. Dat lijkt weinig maar voor kleine aanpassingen is dat normaal gesproken ruim voldoende. Jij kunt je dan focussen op andere zaken. Daarnaast kun je me bellen met vragen over de website. Ik verzorg alle updates van je website zodat je altijd, veilig online blijft. Ik verzorg dagelijks backups van je website en mail zodat mocht er iets gebeuren, ik altijd een backup kan terug zetten. We gaan dan met elkaar een verwerkersovereenkomst aan zodat jij ook qua privacy wetgeving helemaal goed zit.

DIT KRIJG JE ALLEMAAL met
SMACK it ESSENTIALS

SMACK IT ESSENTIALS Premium HOSTING

Premium Unlimited Traffic Hosting pakket van 7,5 GB opslag (voor je mail en website) op een 12 core server met 8 GB intern geheugen. 

SMACK IT ESSENTIALS DOMEINNAAM

Je krijgt één domeinnaam met de .nl extensie. SMACK it regelt alles; verlenging, DNS beheer, Nameserver beheer, opzegging of verhuizing.

SMACK IT ESSENTIALS LICENTIE PAKKET

Je krijgt een volledig licentie pakket van de allerbeste plugins om het maximale uit jouw website te halen! (Vermeldde kosten zijn de kosten per jaar bij losse aanschaf)

Totale waarde Licentie pakket € 433,-!
SMACK it Essentials Onderhoud en Service
Hiermee ben je verzekerd van dagelijkse backups van al je data, de hoogst mogelijke veiligheid omdat je alle nieuwe updates krijgt geïnstalleerd en een continue monitoring van een goed werkende website.
SMACK it Essentials SEO-SEF
Hiermee wordt je website en bedrijf toegevoegd en beheerd in Google en andere zoekmachines. Reviews en contact mogelijkheden toegevoegd aan Google. Er wordt een sitemap gemaakt en ingedeeld voor een optimale vindbaarheid.
SMACK it Essentials AVG Verwerkersovereenkomst
Een AVG verwerkersovereenkomst. Hiermee ben je verzekerd van veilige verweking van al je online data. In deze verwerkersovereenkomst staat beschreven hoe de verantwoordelijkheid is geregeld bij de verwerking van persoonsgegevens. Deze overeenkomst is verplicht volgens de Wet AVG. De overeenkomst kan je downloaden in je account op smackitcreations.com of vraag hem bij me op.

SMACK It Creations is een webdesign- en ontwikkelingsbedrijf dat hoogwaardige websites creëert voor een breed scala aan klanten die verspreid zijn over heel nederland en ver daar buiten. De websites van SMACK it zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk en technisch van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige website nodig heeft of een groot bedrijf dat een complexe online winkel moet ontwikkelen, SMACK it heeft de expertise om in 6 stappen aan al jouw behoeften te voldoen.

Website bouwer uit Essentials

Tijd voor een kopje koffie?

Kom je eruit? Je kunt natuurlijk heel veel lezen maar uiteindelijk is het altijd gezelliger, sneller en een heel stuk effectiever om even samen af te spreken. Dan vertel jij je wensen en dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

neem contact op